Persbericht

Sportverkiezing Gemeente Oldebroek op 2 februari 2018
De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 2 februari 2018 gehouden in Partycentrum Coelenhage in Wezep.
De sportverkiezing over 2017 wordt een bijzondere editie. Dit jaar bestaat de sportverkiezing 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het bestuur van de Stichting Sportverkiezing Gemeente Oldebroek is dan ook volop in de voorbereiding om een extra feesttintje te geven en de verkiezing.


De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Gestart wordt met de huldiging van de jeugdige kampioenen en talenten. Na een onderbreking zal de avond worden voortgezet met de verkiezing van de sportman, sportvrouw en sportploeg. Ook wordt dan de trofee voor de gehandicaptensport uitgereikt en ontvangt de clubman of clubvrouw de erepenning van de Gemeente Oldebroek.
Indienen sporthelden


Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2017 bekend gemaakt.
Erepenning sportvrijwilliger


Daarnaast kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2017. Als u iemand binnen de vereniging kent die heel veel voor de vereniging heeft gedaan en nog doet, dan kunt u deze met uw motivatie indienen.


Aandacht gehandicaptensport
Ook wordt er aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Voorlees module website
Ook is het dit jaar weer mogelijk om niet alleen de informatie op de website www.sportverkiezing.com door te lezen, maar ook voor te laten lezen. Voor mensen waarvoor lezen moeite kost, is het dan mogelijk om de informatie op de website voor te laten lezen.

Opgave sporters en clubvrijwilliger
Een ieder wordt uitgenodigd om uiterlijk 8 december 2017 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..