Goochelaar & Illusionist Steve Carlin

Goochelaar & Illusionist Steve Carlin komt naar de sportverkiezingsavond
De sportverkiezing van de Gemeente Oldebroek wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. De eerste keer was in 1993, toen nog georganiseerd door buurtvereniging Wijk-U. Reden voor het bestuur om een extra feestelijk tintje aan deze verkiezing te geven.
Daarvoor is goochelaar & illusionist Steve Carlin gecontracteerd. Steve Carlin behoort tot de absolute TOP van Nederland. Hij is regelmatig te zien in vele televisie programma’s en heeft zelfs in 2015 zijn eigen TV-show gemaakt op SBS6 “It’s A Kind Of Magic”. Inmiddels is Steve Carlin een van de meest gevraagde goochelaars.

Tijdens de sportverkiezingsavond op 2 februari in Partycentrum Coelenhage in Wezep, treedt Steve Carlin in de halfuur durende pauze op als tafelgoochelaar. Na de pauze geeft hij een halfuur een podium act waar alle aanwezigen volop van kunnen genieten. Het belooft een waar spektakel te worden waarbij Steve Carlin menigeen in totaal ongeloof en verbijstering zal achterlaten.

Na afloop van het officiële deel van de sportverkiezingsavond treedt Duo Remix op om de avond gezellig en sfeervol af te sluiten. Het bestuur van de Stichting Sportverkiezing hoopt hiermee hun 25-jarig bestaan extra luister bij te zetten en de aanwezigen een onvergetelijke avond te bezorgen. Met dank aan de financiële bijdrage uit de Rabofonds Noord Veluwe.

Blacktie